Ceasuri perete - diversi actori  8 Expand

Ceasuri perete - diversi actori 8

362

Nou

Ceasuri perete - diversi actori 8. Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

Mai multe detalii

33 lei

TVA inclus

Adauga 300 lei pentru a avea livrare gratuita!

Informații

Specialul ia forme diferite pentru fiecare dintre noi. De aceea am pregatit o selectie vasta de obiecte practice, dar care au si rol decorativ. Te invitam sa descoperi instrumente muzicale, agende sau tesaturi care vorbesc despre culturi exotice, dar si instrumente pentru navigatie, ceasuri sau seturi de aromaterapie deosebite, care pot fi cadourile ideale pentru cei dragi. 

Fișa tehnică

Țara de proveniență China
Material hartie
Tip hartie carton presat
Material aditional plastic
Înălțime (cm) 33
Lățime (Diametru) (cm) 28
Dimensiune mediu
Culoare multicolor
Hand-made Nu
Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.