Set 3 cufere foarte mari Expand

Set 3 cufere foarte mari

1257

Nou

Set 3 cufere foarte mari . Produsele importate de Indochina-Art sunt faurite cu maiestrie de mestesugari desavarsiti din indepartata China. Incarcate de zen-ul oriental, ne incanta privirea si se recomanda de la sine ca un cadou de suflet destinat unei persoane dragi.

Mai multe detalii

Produsul nu mai este in stoc

Anunță-mă când este disponibil

228 lei

TVA inclus

Adauga 300 lei pentru a avea livrare gratuita!

Informații

Ordinea exterioara din viata unui om o reflecta si o influenteaza pe cea interioara. De aceea, solutiile de depozitare sunt esentiale, fie ca sunt create pentru a depozita obiectele mai mari dintr-o casa, fie ca reprezinta locul unde stii ca vei gasi toate micile amintiri. Totodata, functionalitatea lor nu inseamna ca ele nu pot avea si o valoare simbolica. Descopera o varietate de casete, cutii, cufere si cosuri care organizeaza si infrumuseteaza orice spatiu.

Fișa tehnică

Țara de proveniență China
Material lemn
Tip lemn ratan
Material aditional piele
Înălțime (cm) 30
Lățime (Diametru) (cm) 45
Lungime (cm) 30
Dimensiune mare
Culoare maro
Hand-made Nu
Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.